Zalman N3 Nasıldır?

Evet 3.adet stok fan ile geldi. Maalesef daha kurulum yapmadım fakat fanlar oldukça kaliteli duruyor. İsterseniz fotoğraf atabilirim.
Fotoğrafa gerek yok zahmet etmeyin ama kurulumu yaparsanız fanların sesi hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.

Acaba aldığınızda içinde fanlarıyla birlikte mi geldi? Genel olarak fanların kalitesini merak ediyorum da fazla ses çıkarıyor mu?
Yaklaşık 3 yıldır Zalman R1 kullanıyorum, fanlar ses çıkarmıyor ama ayar butonunu en yükseğe aldığınızda bile düşük devirde çalışıyor.

Özellikle ön kısımdaki ledli fan aşırı yavaş çalışıyor. Hava sirkülasyonu iyi bir kasa değil, ön tarafından hava alacak delik yok neredeyse ön kapağı kapalı tuttuğunuzda.

Ama yakışıklı denebilecek bir kasa. O zamanlar 600W güç kaynağıyla 350 TL gibi bir fiyata almıştım tabii şu an 500-550 TL civarında uygun bir kasa olmaktan çıktı.

Aynen R1 modelinin ön tarafında hava alacak yer yok sanırsam ama N1 modelinin önü tamamen ızgara gibi duruyor.

Kasa arayışında olan ben, bu güzel kasayı bu konu sayesinden keşfettim. Harbiden güzel duruyor, teknik özellikleride fena değil. Aerocool LS-5200 almayı düşünüyordumda bu kasayıda alabilirim yorumlara göre.

İfadeler: poe
Kasa gerçekten çok şık duruyor. Bir kasada olmasını istediğim her özellik var açıkçası, PSU saklama bölümü, ledli fanlar, pencereli, üstelik hava sirkülasyonu da ön tarafı ızgaralı olduğundan dolayı iyi gibi duruyor. 20 gün içerisinde almayı planlıyorum. Aldığımda bir inceleme yaparım.

Dark N10 ile kendimce bir kıyaslama yaptım, ufak tefek ölçüler dışında bir fark yok. Dark N10 yerine bu kasa alınır vallahi. Bu kasa hakkında pek bilgi bulamadım ama fiyatına göre fazlasını verecek bir kasa gibi duruyor.

Dark N10 hiç güzel gözükmüyor açıkçası gözüme benim.

Biraz hortlatma olacak fakat siz aldıysanız bile yeni alacaklara fikir verebilirim. 20 gün kadar oldu alalı Zalman N3 model kasayı. Öncelikle Zalman kalitesini konuşturmuş. Malzemeler tatmin edici, fanlar uyduruk değil etli butlu sağlam kanatları var. 3x fanla geliyor. Fan kontrolcü hızlı ve tam ışık - yavaş ve loş ışık - ışık ve fan kapalı olarak üç farklı ayar yapıyor. İki kontrol butonu var teki işlev görüyor diğeri çalışmıyor. Ne olduğunu bilmiyorum bir arıza mı yoksa ben mi bişey bağlamadım bilemiyorum, kontrolcüler hakkında bilgisi olan varsa beni de aydınlatırsa sevinirim. Fanları gürültülü değil, yavaş ayarda sesleri duyulmuyor. Direk hızlı ayarlarda da başlatırsanız farketmiyorsunuz ama yavaş ayarda açıp hızlı konuma getirirseniz kulağınız fan sesini ayırt ediyor ama dediğim gibi oldukça makul bir ses.Yalnız tamamı mı yoksa benim aldığımda mı var bilemiyorum ama ön fanların biri hafiften maviye kayan bir beyaz. Beni çok irrite etmediği için önemsemedim. Kablo kaliteleri de iyiydi. 227 tl gibi bir fiyata almıştım, şu an 240tl civarına var. Bence bu paralara alınabilecek en kaliteli ürün, tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…