Zalman N3 Nasıldır?

Güzel o zaman. HDD yuvasının üzerinde falan boşluk var mı acaba ? Soğutma için fan takılıyor mu ?
Yok, kasada toplam bahsettiğim yerlerden ibaret 6 yuva var. İsterseniz HDD çekmecelerinin üzerindeki metal kısma 12cmlik fana uygun delikler açarsanız yani kabaca petek görünümü oluşturursanız özel olarak kendiniz takabilirsiniz.

Yok, kasada toplam bahsettiğim yerlerden ibaret 6 yuva var. İsterseniz HDD çekmecelerinin üzerindeki metal kısma 12cmlik fana uygun delikler açarsanız yani kabaca petek görünümü oluşturursanız özel olarak kendiniz takabilirsiniz.
Kasa bana ulaştı fakat biraz pişman oldum diyebilirim. Penceresini temperli cam zannediyordum ve pencereyi açıp kapatmak zor. Vidalar bazen oturmuyor. Arka kapakta kablo toplama alanı biraz daha büyük olabilirdi. Kabloların geçtiği silikon parçalara 2 - 3 defa kablo temas edince yırtılmalar oluştu.
Daha önce Dark N5 kullandım. Onun HDD çekmeceleri olsaydı tekrar onu almak isterdim.

Kullandığım kasayı iade etmeyi düşündüm fakat PCI slotunun birini montaj sırasında söktüm, pencerenin poşetlerini de söktüğüm için vazgeçtim.

Zalmanın daha önce Z3 Plus modelini kullandım. Görsellik hariç daha iyiydi bence.

bende aldım fakat psu ile fanların bağlantısını yapmama rağmen sadece fanları açıp kapatabiliyorum. yanında birde fan hız ayarı var. kademeleri değiştirdiğimde pekde bir etkisi olmuyor gibi geldi. sizdede öylemi yoksa eksik birşey mi yapıyorum yada harici bir yazılım mı lazım ? bu arada kasa gayet iyi duruyor beğendim. içi baya serin eliniz içinde bir 5 dk kalsa hafif üşüyebilir.

Merhaba. Kasanın sağ kapağında kablolama için dışarı doğru çıkıntı var mı? Şu an kullandığım kasanın sağ kapağında çıkıntı yok, USB 3.0 ve PCI-E kabloları kalın olduğu için sıkışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı