Biraz hortlatma olacak fakat siz aldıysanız bile yeni alacaklara fikir verebilirim. 20 gün kadar oldu alalı Zalman N3 model kasayı. Öncelikle Zalman kalitesini konuşturmuş. Malzemeler tatmin edici, fanlar uyduruk değil etli butlu sağlam kanatları var. 3x fanla geliyor. Fan kontrolcü hızlı ve tam ışık - yavaş ve loş ışık - ışık ve fan kapalı olarak üç farklı ayar yapıyor. İki kontrol butonu var teki işlev görüyor diğeri çalışmıyor. Ne olduğunu bilmiyorum bir arıza mı yoksa ben mi bişey bağlamadım bilemiyorum, kontrolcüler hakkında bilgisi olan varsa beni de aydınlatırsa sevinirim. Fanları gürültülü değil, yavaş ayarda sesleri duyulmuyor. Direk hızlı ayarlarda da başlatırsanız farketmiyorsunuz ama yavaş ayarda açıp hızlı konuma getirirseniz kulağınız fan sesini ayırt ediyor ama dediğim gibi oldukça makul bir ses.Yalnız tamamı mı yoksa benim aldığımda mı var bilemiyorum ama ön fanların biri hafiften maviye kayan bir beyaz. Beni çok irrite etmediği için önemsemedim. Kablo kaliteleri de iyiydi. 227 tl gibi bir fiyata almıştım, şu an 240tl civarına var. Bence bu paralara alınabilecek en kaliteli ürün, tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız.