Zalman N3 Nasıldır?

İyi günler.Acaba kasayı aldınız mi? Aldıysanız nasıl bir kasa tavsiye edermisiniz? Cooler master masterbox lite 3.1 ile arasında kaldım.

İyi günler.Acaba kasayı aldınız mi? Aldıysanız nasıl bir kasa tavsiye edermisiniz? Cooler master masterbox lite 3.1 ile arasında kaldım.
Aldım, yorum yapmıştım. Hala kullanıyorum 0 sıkıntı. Tavsiye ederim.

alanlar varsa son durum nedir, tavsiye eder misiniz?
Hala kullanıyorum, 6x 12cm fan yuvası kişiselleştirilebilirlik açısından çok iyi. Önü de tamamen ızgara olduğundan hava sirkülasyonu tatmin edici. Hala tavsiye ederim, fiyatı ne kadar oldu bilemiyorum fakat kasa güzel.

Hocam ürünü bende satın aldım birkaç saat önce. 6.fan yuvası nerede acaba? Bildiğim kadarıyla 2 ön, 2 üst, 1 arka fan yuvası var. Ben 5 adet aigo fanımı takacağım sisteme.

Hocam ürünü bende satın aldım birkaç saat önce. 6.fan yuvası nerede acaba? Bildiğim kadarıyla 2 ön, 2 üst, 1 arka fan yuvası var. Ben 5 adet aigo fanımı takacağım sisteme.
3 ön, 2 üst ve 1 arka şeklinde toplam 6 tane. Hayırlı olsun.

3. ön fan nereye takılıyor acaba ? Kendi sitesinde bile 2 adet ön fan yazıyor. Siz özel mi taktınız?
Fabrika çıkışlı 1 arka 2 ön fanla geliyor, iki tane üste 1 tane de fotoğraflarda görünen öndeki 2 fanın üzerinde bir yuva daha var oraya takılıyor. CD-ROM yuvasının arkasında kalıyor önden bakınca fakat mesh ızgara olduğundan emiş yapıyor.

Güzel o zaman. HDD yuvasının üzerinde falan boşluk var mı acaba ? Soğutma için fan takılıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…