Öncelikle herkese selam. 10 yıldır kullanmış olduğum Frisby kasaya veda edip hava akışı iyi bir fiyat performans kasası almak istiyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu bu kasayı almayı karar verdim. Zalman iyi diyorlar ama sizin görüşünüz nedir?
Darkflash Aquarius-mesh Rgb Mid Tower Kasa Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu kasanın forumda o kadar seveni, tavsiye edeni var ama nedense koca ülkede bir tane Türkçe inceleme videosu yok. Sevgili video üreticileri, inceleme kanalları şu kasanın bir videosunu çekin. YouTube'a giriyorum Japon'u Kore'lisi Rus'u incelemiş ama bizden kimse yok. Bari bir dernek kurup...
Öncelikle herkese selam. 10 yıldır kullanmış olduğum Frisby kasaya veda edip hava akışı iyi bir fiyat performans kasası almak istiyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu bu kasayı almayı karar verdim. Zalman iyi diyorlar ama sizin görüşünüz nedir?
Kablolaması zor ama güzel bir kasa kendileri. Kullanıyorum, gayet memnunum, öneririm. 380TL gibi bir fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2 ay önce. Gayet güzel.