Zalman N5 MF İncelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önde 3 Arkada 1 fan mı var? Soruyorum sadece.

Zalman i3 mesh hakkında ne düşünüyorsunuz?

Corsair 300R kasadan geçilir mi acaba merak ettim. 300R zamanının efsane kasalarından fakat malum baya eski bir kasa o yüzden soğutma yönünden bir artı sağlar mı merak ediyorum.

Corsair 300R kasadan geçilir mi acaba merak ettim. 300R zamanının efsane kasalarından fakat malum baya eski bir kasa o yüzden soğutma yönünden bir artı sağlar mı merak ediyorum.
Kalite kısmında nasıl olur bilmiyorum, 300R hiç kullanmadım ancak hava akışında artısı olacaktır. Doğrudan belirgin artış diyemiyorum çünkü 300R de fena değilmiş, iki tane Noctua fanla N5 MF'ye rahatlıkla yetişebilecek bir yapısı var.

Merhaba bu kasayı almayı planlıyorum ve PSU nasıldır tam ismi var mı merak ediyorum ve +80 olmaması çok eksi sağlar mı?

Kasayi aktif olarak kullanıyorum, memnunum fakat RGB ışıkların fan hızından bağımsız olarak kapanmasını isterdim

Onde ki toz filtresini cikarin aksi halde kasaya hava akisini engelliyor.
Toz filtresi her kasada sıcaklık arttırır zaten 5-6 derece kadar. Toz filtresini çıkartıp kullan bakalım 1 hafta sonra sıcaklıkların kaç derece fırlıyor görelim. 5-6 derece tasarruf yapacağım zannedip 10-15 derece sıcaklık artışı yaşıyorsun, kendim deneyimledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…