Zalman N5 MF sıvı soğutma desteği

Doctor Huhuha

Hectopat
Arkadaşlar, Zalman N5 MF'yı almayı planlıyorum. Yanına da PSU olarak High Power Performance GD 750W. Anakart olarak MSI MAG B550M Mortar takacağım, sizce kasada sırıtır mı bu bileşenler? Ryzen 5 5600X'im olduğu için soğutma tarafında biraz korkum var ilerleyen zamanlarda sıvı soğutma aldığım zaman kasada sırıtır mı ve takabilir miyim? Bu kasayı almak istememin sebeplerinden biri fiyatı kaynaklı güç kaynağını daha iyi alabiliyor olmam (PSU sığar diye düşünüyorum, birkaç videoda zorluyordu) Bu grupta bu kasanın müptelası bir sürü dostum olduğunu biliyorum. Yoksa der misiniz MSI MAG Forge daha iyi bir soğutma sağlar?

Aklımdaki soru işaretleri giderse almayı planlıyorum en kısa zamanda.
@BerkayZ87

Son düzenleme:
N5 MF sadece ön tarafta 360Mm'ye kadar sıvı soğutma desteği sunuyor.
Mag Forge 100 m modeli üst tarafta 240Mm'ye kadar sıvı soğutma desteği sunuyor.
Sıvı soğutmaların üst tarafa takılması daha sağlıklı ondan dolayı Mag FORGE100M mantıklı olabilir.

Maximum GPU length.
330 mm / 13 inch.

Aşağılara doğru inin 3 model karşılaştırılıyor bütçeniz yetiyor ve ARGB istiyorsanız 100R modelini alabilirsiniz.
Şuan piyasada bulduğum en büyük 3070 30 cm ileride kartı değiştirme bir hedefim var biraz daha pay bırakmak istiyorum bütçem sınırlı olduğu için PSU'da kaliteli almak istediğim için böyle bir hamle yaptım ne kadar doğru anlamlandıramadım.
Almayı düşündüğün diğer parçalar orta-üst seviye arasıyken kasa giriş-orta seviye kaçıyor. Bu parçaları fazla seçenekleri bulunan XPG Invader gibi kasaya toplasan bence daha iyi olur.
XPG Invader görmüştüm ama fan yapısı sebebiyle ve önündeki bölmeden dolayı geri çekmişti beni havalandırması hangisinin daha işime yarayacak düzeyde iyidir? XPG, MSI, Zalman?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı