Zalman N5 MF vs Corsair Carbide Spec-Delta

Tuunahann

Decapat
Daha fazla  
Zalman N5 mf + FSP Hydro k 500 ya da.
Corsair Carbide Spec-Delta 550W.

İkisi de hemen hemen aynı fiyata geliyor arada kaldım hangisini almalıyım? Corsair iyi bir marka önerilen de bir kasası içindeki PSU'dan dolayı ve çok az bir mesh kısmı var. İçerisi serin olur mu bilemiyorum.
Ama Zalman kasa ile FSP PSU ile birleştirip güzel bir kasa yapmaya çalıştım. Zalman kasayı çok övdüler ve tam da benim istediğim gibi önü mesh. Sadece bir eksiği var fanların renkleri değişmiyor. Bildiğim kadarıyla ve FSP de benim bildiğim güzel bir PSU markası ve benim de sistemime yeterli. Sizce hangisini almalıyım? Benim oyum Zalman ve FSP'den yana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman N5 mf + FSP Hydro k 500 ya da.
Corsair Carbide Spec-Delta 550W.

İkisi de hemen hemen aynı fiyata geliyor arada kaldım hangisini almalıyım? Corsair iyi bir marka önerilen de bir kasası içindeki PSU'dan dolayı ve çok az bir mesh kısmı var. İçerisi serin olur mu bilemiyorum.
Ama Zalman kasa ile FSP PSU ile birleştirip güzel bir kasa yapmaya çalıştım. Zalman kasayı çok övdüler ve tam da benim istediğim gibi önü mesh. Sadece bir eksiği var fanların renkleri değişmiyor. Bildiğim kadarıyla ve FSP de benim bildiğim güzel bir PSU markası ve benim de sistemime yeterli. Sizce hangisini almalıyım? Benim oyum Zalman ve FSP'den yana.

Zalman kasa dar kablolama yaparken zorlanabilirsin 4X fana sahip ama fanların kalitesini bilemiyorum, Spec Delta hakkında bir fikrim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı