Zalman R1 Alınır mı ?

Kısa süredir kullanıyorum ancak ilk izlenimlerim iyi diyebilirim. F/P açısından düşünebilirsiniz.

@ismailperim Kullanım süreniz biraz daha artmış görünüyor şu anki kasa ile ilgili görüşünüz nedir artıları eksileri vs ? . Z3 plustan farkı nedir ? . Hava sirkülasyonu nasıl ? . Güç kaynağı nasıl ? . Gerçekten resimlerde ki kadar şık mı :D . Z3 plus mı R1 mi vs... :)

@ismailperim Kullanım süreniz biraz daha artmış görünüyor şu anki kasa ile ilgili görüşünüz nedir artıları eksileri vs ? . Z3 plustan farkı nedir ? . Hava sirkülasyonu nasıl ? . Güç kaynağı nasıl ? . Gerçekten resimlerde ki kadar şık mı :D . Z3 plus mı R1 mi vs... :)

@Son Anka şıklık açısından benim çok hoşuma gitmişti zaten biraz sadelik taraftarı olduğum için ön panel beni cezbetti diyebilirim.
Hava sirkülasyonu beni tatmin ediyor açıkçası. Şuan üzerindeki 3 fanı kullanıyorum (arka, üst, ön) ancak üstte ve önde boş yuvalar var onları da doldurunca daha iyi olacaktır.
Güç kaynağıyla ilgili bir sorun yaşamadım ses/performans açısından ancak şuan onboard ekran kartı kullandığım için pek yüklenmiş sayılmam. Fazlasıyla iş görüyor ancak uygun bir zamanda 80 plus modüler psu almak gerek :)

Ben görüntüden ötürü yine R1 seçerdim :D

Zalman R1 güzel bir kasa ama Dark N10 tavsiye ederim. İçerisinde 5 adet fan ile geliyor. 4 Tanesi mavi ledli. PSU ve HDD saklama yeri var. Arka taraftaki fan mavi kanatlı. İçerisinde PSU yok iken 200 TL civarı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı