Bi Arkadaşa Bakıcaktım
Kilopat
Arkadaşlar yeni sistem topadım, R1 kasa aldım buna yönelik olarak da.i Herneyse Windows 10 kuracaktım, ön pşortlara taktım Flash'ı hangi Boot ayarlarını da yaptıysam da göremedim. Daha sonra BIOS'dan Board Explorer'a baktığımda, ön portların Flash'ı tanımadığını gördüm. Flash'ı arka porta taktığımda sorunsuz şekilde temiz kurulum yaptım. İşin garip tarafı, ön USB portlarına kablosuz mouse'm için taktığım multimedya okuyucu (anladınız işte
) sorunsuz şekilde çalıştı. Ön tarafta iki port var, ikisine de sırayla taktım ikisinde de sorunsuz şekilde çalıştı. Ancak Flash Bellek yok, çalışmıyor.
Ama ön portlardan mouse okuyucuyu çıkarınca, Flash Bellek'leri sorunsuz şekilde tanıdı. Daha sonra ikisini birlikte kullanmaya çalıştığımda (Mouse okuyucu ve Flash Bellek) yine Flash bellekleri tanımadı.
Neden böyle ?
Ama ön portlardan mouse okuyucuyu çıkarınca, Flash Bellek'leri sorunsuz şekilde tanıdı. Daha sonra ikisini birlikte kullanmaya çalıştığımda (Mouse okuyucu ve Flash Bellek) yine Flash bellekleri tanımadı.
Neden böyle ?