Arkadaşlar Zalman R1 Kasam var öndeki yani aslında üstündeki mikrofon, kulaklık jaklarından sadece biri kulaklık olanı (yeşil port) çalışmakta. Pembe port çalışmıyor, kablolarla bir alakası olabilir mi ya da yazılımsal size danışmak istedim?
Edit : Ek jak uzatma kablosuyla arka porttan öne getirilip çözümlenmiştir konu kitlenebilir.
Arkadaşlar Zalman R1 Kasam var öndeki yani aslında üstündeki mikrofon, kulaklık jaklarından sadece biri kulaklık olanı (yeşil port) çalışmakta. Pembe port çalışmıyor, kablolarla bir alakası olabilir mi ya da yazılımsal size danışmak istedim?
Edit : Ek jak uzatma kablosuyla arka porttan öne getirilip çözümlenmiştir konu kitlenebilir.
@Esat Özdemir Peki kasadaki fan hızlarınız nasıl ? Ben herhangi birini hafif bir baskıyla çok rahat durduruyorum. Bana fanlar yavaş çalışıyor gibi geliyor. Sizin fanlar nasıl ?
Kardeşim standart hızlarda nasıl söylesem bir 900 1000 rpm vardır tahminimce stock Intel soğutucu kullanıyorum tam yükle 65 derece geçmedi şuana kadar üst ve on kapak devamlı açık olmak üzere ekran kartıda 60 derece bu yüzden memnunum hava silkulasyonu gayet güzel
@Esat Özdemir Aynen kapakları açmadan hava silkulasyonu zor oluyor ve ısınıyor. @Alcatraz78 Zaten 3 adet fan ile geliyor bu fanlar yeterli oluyor. Eğer çok ısınıyorsa takmak gerekir.