Arkadaşlar halihazırda Zalman S2 kullanıyorum APU sistemle, kasada sadece egzoz fanı var bir de Wraith Stealth ben fan takviyesi yapmak istiyorum kasama, önerileriniz nelerdir? Belirli bir bütçem yok fakat en fiyat performans olan tercihimdir, çok sesli olmasını istemiyorum, RGB Rainbow vs olabilir olmayadabilir fark etmez.
Belirli bir bütçe belirtmezsen tanesi 500 lira olan fan öneririz .
Bütçe belirt, bir de kaç tane fan istiyorsun?
60 derece normal.
Jaktaki problem nasıl bir problem? Yani sıkıntı ne? Bağlantısını falan kontrol ettin mi?
En ucuz Rampage 4C-120 Double Ring 12 cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage 4C-120 Double Ring 12 cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 107,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Belirli bir bütçe belirtmezsen tanesi 500 lira olan fan öneririz .
Bütçe belirt, bir de kaç tane fan istiyorsun?
60 derece normal.
Jaktaki problem nasıl bir problem? Yani sıkıntı ne? Bağlantısını falan kontrol ettin mi?
Hocam kulaklık jakı çalışıyor ama mikrofon jakı maalesef çalışmıyor, anakarttan kullanıyorum. Dediğim gibi bütçem belli değil çünkü fiyatları ve fanları tam bilmiyorum bu sisteme aşırıya kaçmadan hem görsellik katması için hem de ısıyı düşürmesi için almayı düşünüyorum.
En ucuz Rampage 4C-120 Double Ring 12 cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage 4C-120 Double Ring 12 cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 107,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam rf 120b veya Rampage'nin 4C 120 / 6C 120 alacağım birkaç güne. Soğutma iyi olur mu, sıcaklıkta düşüş olur mu şu an Chrome ve Spotify açık 34-36 derece . @BerkayZ87@The Man From E.A.R.T.H.