Zalman S2 Kasa Nasıldır?

Foogybugy

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci / Müzik Prodüktörü
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar topluyorum ve bütçem kısıtlı olduğu için fiyat performans kasası arıyorum. Zalman S2 modelini gayet beğendim. Ön tarafından hava alan bir yapısı var. Kasayı aldıktan sonra, memnun kalır mıyım sizce? Yakın zamanda 3 adet kasa fanını kendim ekleyeceğim ön paneline. Kasanın yanında gelen sadece 1 fan var o da arka taraftaki egzoz fanı. Bir süre tek fanla kullansam çok sıkıntı çeker miyim? Bu kasayı kullananlar memnun mudur?

Şahsen şıklık veya kullanışlılıktan ziyade soğutması iyi olması yeterli benim için, özellikle kasa üst bölümünde fan yuvası olması tercihim. Sebebi sıcak hava yükseldiği için arkadaki tek fan bu havayı atamayabilir, işlemci fanı vs bu havayı atılamadan tekrar kullanabilir, o zaman da pek sağlıklı bir döngü olmaz düşüncesindeyim, önünün mesh olması da fanların saçma sapan bir yerden, hava çekmeye çalışmaması demek, diye düşünüyorum.

Kasaya alıp takmayı düşündüğüm fanlarda şunlar;

yada

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı