Zalman S4 Plus kasa alınır mı?

Soğutma konusunda düşünceniz var ise mesh kasa tavsiye ederim.

Kasanın ön kısımın yarısı mesh, malzeme kalitesi açısından sizce ne durumda?
PSU hazır alırsanız Xigmatek verecek büyük ihtimal. Bende var sorunsuz kullanıyorum. Kasa mesh zaten.
Hazır sistemim var sadece kasa değiştireceğim, sizce nasıl kasa malzeme kalitesi ve kullanış açısından?

Kasanın ön kısımın yarısı mesh, malzeme kalitesi açısından sizce ne durumda?

Hazır sistemim var sadece kasa değiştireceğim, sizce nasıl kasa malzeme kalitesi ve kullanış açısından?

Ben N5 MF kasa kullanıyorum. RGB denilen fan 3 pinli rainbow yani sadece kasa üzerinden ışığını bir seviye düşürme, ışığı kapatma ve fanları durdurma olarak mod yapmışlar. Kasanın yanı akrilik temperli cam değildir. Soğutma olarak ben gayet memnunum.

İşe gitmediğim günlerde 12 saat kullanıyorum bilgisayarı ve sorunum yok. Ama unutmamak lazım ki teknoloji şans işi.

Soğutma konusunda ekran kartınız veya işlemciniz ne derece sıcaklıklarda çalışıyor?
Ben Phoenix RX 550, R5 1600 AF kullanmaktayım şu an kasamda fan yok çok eski bir kasa ekran kartı 70 derecelere yakın çalışıyor işlemci 63-64 derecelere yaklaşıyor işlemci gerektiren oyunlarda fakat normalde 50 derecelerde geziniyor sizce ne kadar bir sogutma durumu olur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı