Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 22 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar bütçem çok fazla değil. Hangi kasayı almalıyım? İki kasadan birini alacağım performans olarak fark eder mi? Ederse hangisini almalıyım? Ürün linkleri: Zalman ZM-T3 1xUSB3.0 Mini Tower Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri Zalman ZM-T3 1xUSB3.0 Mini Tower Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Zalman S2 120mm Fan USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2019
Arkadaşlar bütçem çok fazla değil. Hangi kasayı almalıyım? İki kasadan birini alacağım performans olarak fark eder mi? Ederse hangisini almalıyım? Ürün linkleri: Zalman ZM-T3 1xUSB3.0 Mini Tower Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri Zalman ZM-T3 1xUSB3.0 Mini Tower Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Zalman S2 120mm Fan USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 22 Kasım 2019 #2 Bütçe 250 ₺ arası mı ?
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 22 Kasım 2019 #3 enes.wtp dedi: Bütçe 250 ₺ arası mı ? Genişletmek için tıkla... 250 TL var ancak ne kadar ucuz o kadar iyi performansta sorun olur mu ya da gelecekte bir sorun oluşturur mu?
enes.wtp dedi: Bütçe 250 ₺ arası mı ? Genişletmek için tıkla... 250 TL var ancak ne kadar ucuz o kadar iyi performansta sorun olur mu ya da gelecekte bir sorun oluşturur mu?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #4 Zalman S2 çok daha iyi bir kasa diğerine göre. Alternatif olarak bu modele de bakabilirsin. Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Zalman S2 çok daha iyi bir kasa diğerine göre. Alternatif olarak bu modele de bakabilirsin. Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 22 Kasım 2019 #5 BerkayZ87 dedi: Zalman S2 çok daha iyi bir kasa diğerine göre. Alternatif olarak bu modele de bakabilirsin. Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Zalman N2 modeli nasıldır? Başta N2 ve S2 modelleri arasında kaldım sonra T3'ü gördüm fiyat olarak uygun ama 100 lira için değer mi bilmiyordum.
BerkayZ87 dedi: Zalman S2 çok daha iyi bir kasa diğerine göre. Alternatif olarak bu modele de bakabilirsin. Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Zalman N2 modeli nasıldır? Başta N2 ve S2 modelleri arasında kaldım sonra T3'ü gördüm fiyat olarak uygun ama 100 lira için değer mi bilmiyordum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #6 Kratosmanos dedi: Zalman N2 modeli nasıldır? Başta N2 ve S2 modelleri arasında kaldım sonra T3'ü gördüm fiyat olarak uygun ama 100 lira için değer mi bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... N2 biraz eski ve S2'nin soğutması daha iyi. S2'nin 7 fan desteği var üstelik. Genel olarak S2 daha iyi.
Kratosmanos dedi: Zalman N2 modeli nasıldır? Başta N2 ve S2 modelleri arasında kaldım sonra T3'ü gördüm fiyat olarak uygun ama 100 lira için değer mi bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... N2 biraz eski ve S2'nin soğutması daha iyi. S2'nin 7 fan desteği var üstelik. Genel olarak S2 daha iyi.