Çözüldü Zalman vs High Power

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hangisini önerirsiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    18
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zalman modeli +12V kanalından 630W güç verirken High Power 675W güç veriyor. High Power modelini almalısınız.

Watt önemli değil benim için önemli olan kalite, verimlilik vs. ikiside watt ihtiyacımı karşılıyor.

Kullananlar veya yetkililer yorum yapabilir mi?

Yorum yapan yok mu?

Bence Zalman'ı tercih etmelisiniz. High Power'ın kabloları kaplı değil.
Ayrıca imzanızdaki sistemi alacaksanız Z170 serisi bir anakart alınız. H170'te hız aşırtma yapamazsınız(İşlemci için).

Zalman modeli +12V kanalından 630W güç verirken High Power 675W güç veriyor. High Power modelini almalısınız.

Hocam çünkü High Power daha fazla güç veriyor.

Bu videoyu incelersen güç kaynağına ait bir bilgi bulabileceğini düşünüyorum.
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çünkü High Power daha fazla güç veriyor.

Bu videoyu incelersen güç kaynağına ait bir bilgi bulabileceğini düşünüyorum.
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki güç kaynağı ile gösterilen güç kaynağı aynı değil. Birisi düz model birisi Astro Lite modeli. Ayrıca güç konusunda her hangi sıkıntısı olmadığını söylemiş. Ben hala Zalman'ı savunuyorum. High Power kaliteli olsada ben Zalman'ın alınmasından yanayım.

Zalman tabii ki. Saçma soru olmuş.
14_Zlmn_big.jpg

Tabii ki de Zalman. High Power daha fazla güç veriyor diye onu mu almak lazım? Biri 700W, diğeri 750W. Heralde daha fazla güç verecek. Zalman alın. Sisteminizi ve bütçenizi belirtirseniz daha iyi bir önerimiz olabilir. Bütçeniz yetiyorsa Seasonic alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı