Zalman Wattgiga ve Gigamax arasındaki fark nedir?

Makaleler
21
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Zalman Wattgiga ve Gigamax arasındaki farkı merak ettiğim için bu konuyu açtım. Bildiğim kadarıyla yalnızca voltaj sertifikası haricinde bir fark yok. Zaten Akakçe'de de aynı ürün altında listeleniyorlar. Zalman Gigamax modelinin 230V 80+ Bronze sertifikası varken Wattgiga'nın 115V 80+ Bronze sertifikası var. Wattgiga modeliyle alakalı Zalman'ın sitesinde bir kaynak bulamadım. Harici sitelerdeki özelliklere baktığımda da aynı gözüküyorlar. Bu sertifika haricinde bir farkı var mı?

Tam olarak güvenilir bir kaynak bulamadım ama şu iki sitede de aynı bilgi verilmiş, Zalman'ın sitesine baktığımda da Gigamax modeliyle aynı korumalara sahip olduğunu görüyorum.
Wattgiga modeliyle ilgili bulabildiklerim;
Gigamax'ın sitesi;

Zalman'ın sitesinde wattgiga diye aratınca hiçbir şey çıkmıyor, muhtemelen eski bir üniteye sahiptir.

Evet, arattım ama o ünite çıkmadı.

K550W diye arattım yine de çıkmadı.

Sanırım gigamax modeli wattgiga modelinin güncellenmiş hali.

Evet, arattım ama o ünite çıkmadı.

K550W diye arattım yine de çıkmadı.

Sanırım gigamax modeli wattgiga modelinin güncellenmiş hali.
Zalman'ı bu konuda cidden tebrik etmek lazım. Wattgiga serisi eskiyince MegaMax serisini çıkarttılar, daha kaliteli güç kaynakları için GigaMax serisini, ve üst düzey PSU'lar için WATTTERA serisini çıkarttılar. Bir de Wattbit serisi var, 80+ sertifikası yok bu seride. Uygun fiyatlı olması amaçlanmış sanırım. Sitesinde her PSU'nun iç yapısı ile ilgili detaylı bilgi vermeleri çok hoş. Adamsın Zalman.

Zalman'ı bu konuda cidden tebrik etmek lazım. Wattgiga serisi eskiyince megamax serisini çıkarttılar, daha kaliteli güç kaynakları için gigamax serisini, ve üst düzey PSU'lar için watttera serisini çıkarttılar. Bir de wattbit serisi var, 80+ sertifikası yok bu seride.

Evet, şaşırtıcı şekilde Zalman kendini hep belli ediyor, güncelliği korumaya bu kadar önem veren bir marka fazla görmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı