ZALMAN Z11 nasıldır?

Technology

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2013
Mesajlar
39
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
ZALMAN Z11 güzel bir bilgisayar kasasımıdır ? Lütfen söylermisiniz sizce Corsair 400R 500R falanmı daha iyidir yoksa Z11 mi? Z11 in eksikleri nelerdir? Ben Z11 in güzel omadığını biliyorum fakat bazı arkadaşlarımız hala ZALMAN Z11 alıcam diye ısrar ediyorlar ve ben onların pişman olmasını istemiyorum. Lütfen sorumu cevaplar mısınız ? Teşekkürler, saygılar...
 
Corsair daha iyidir tabii ki, yalnız kasanın önemli olan tarafı USB 3, sıvı soğutma ve ekran kartına uygun şekilde olması. Kasadan çok önemli olan PSUdur.
 
PSU suz alıyor arkadaş zaten. Corsair in 500R modelinde usb 3.0 ı var 2 adet ve sıvı soğutmayada uygun fakat sizce Z11mi daha güzel hoş olur kasa olarak 500R -400R mı ?
 
Hoşluğu bence size kalmış bir durum ama 400R iyi bir kasa, Z11 de iyi. 500R apayrı zaten :)
Önemli olan ekran kartının sığabilmesi.
 
Zalman gösterişli bir kasa görünüşü ile de kandırıyor, fanlarının dandik ve çok ses yaptığından şikayetçi baya baya fazla, malzemesi Corsair ile asla kıyaslanmaz, usb 3.0 yok bildiğim kadarıyla, kablo saklama falan da sıkıntılı.
Corsair 500R kullanıyorum, kullandığım için değil genel olarak araştır şahane olduğunu göreceksin. Recep Baltaş'ın da son topladıkları sistemlere bakarsan 400R ya da 500R kullandıklarını göreceksin. :) ;) :)
 
Murat Doğanay sana çok katılıyorum kardeşim arkadaşımda böyle düşünse iyi olacak :) tek yanlışın usb 3.0 ı var Z11 de Recep abimizinde 400R kullandığını biliyorum . :D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı