Zalman Z11 Neo kasam için sessiz fan arıyorum

aslında RTX 3070'ler insan fiyatıyken yeni pc toplatacaktım. ( mevcut pc'yi de inventus'a toplattım kendim sök tak hiç yapmadım) ama malum rtx'ler aldı yürüdü bir daha da düşeceğini sanmıyorum... O yüzden biraz mevcut PC'mi geliştireyim mi diye düşünüyorum.

Şimdi bu MSI kasayı alsam bütün PC'yi sök tak yapabilir miyim emin değilim aslında. Ama kasa çok hoş güzel ve fiyatı da çok makul... Tam alınası bir kasa..

Hiç olumsuz yanı yok mu kasanın? Galiba bunun ön tarafından toz filtresi mi yoktu?

Aslında RTX 3070'ler insan fiyatıyken yeni PC toplatacaktım. ( mevcut PC'yi de ınventus'a toplattım kendim sök tak hiç yapmadım) ama malum RTX'ler aldı yürüdü bir daha da düşeceğini sanmıyorum... O yüzden biraz mevcut PC'mi geliştireyim mi diye düşünüyorum.

Şimdi bu MSI kasayı alsam bütün PC'yi sök tak yapabilir miyim emin değilim aslında. Ama kasa çok hoş güzel ve fiyatı da çok makul... Tam alınası bir kasa.

Hiç olumsuz yanı yok mu kasanın? Galiba bunun ön tarafından toz filtresi mi yoktu?

Evet ön kısmında toz filtresi yok eksi bir özellik ama bilgisayarınızı masanın üstüne koyacaksanız fazla da takmanıza gerek bence ayda 1 defa bir hava tutsanız zaten temiz kalır, yaklaşık 15 gündür kasayı kullanıyorum daha toz bile yok çok şükür, 650 TL bir bütçeye göre bu göz ardı edilebilir, ama illaki toz filtresi olsun istiyosanız 800 civarına çıkmanız lazım o fiyatlara çıkıldığında ya RGB fan sayısı azalıyor ya da RGB fan olmuyor kasada, ben 2 hafta bu kasa işine çok kafa yordum sistemin rahatça nefes almasını istiyosanız airflow olan kasalara yönelin bizim bu Zalman kasa hava konusunda bayağı bir sıkıntılı çünkü, kasanın parçalarını diğer kasaya geçirmek kolay pek zor bir iş değil ama uzun sürüyor :D temiz bir kablolama ve görüntü istiyosanız Amazon'dan alırsanız 30 gün koşulsuz şartsız iade olanağınız var baktınız beğenmediniz yollarsınız paranızı iade ederler karar sizin tabii. RTX kartlar maalesef çok pahalandılar, ben GTX970 kullanıyorum 4.senesi bitecek şu anlık memnunum ama ekran kartı fiyatları uçmasaydı 2000 serisi bir kart almak isterdim açıkcası.

Evet ön kısmında toz filtresi yok eksi bir özellik ama bilgisayarınızı masanın üstüne koyacaksanız fazla da takmanıza gerek bence ayda 1 defa bir hava tutsanız zaten temiz kalır, yaklaşık 15 gündür kasayı kullanıyorum daha toz bile yok çok şükür, 650 TL bir bütçeye göre bu göz ardı edilebilir, ama illaki toz filtresi olsun istiyosanız 800 civarına çıkmanız lazım o fiyatlara çıkıldığında ya RGB fan sayısı azalıyor ya da RGB fan olmuyor kasada, ben 2 hafta bu kasa işine çok kafa yordum sistemin rahatça nefes almasını istiyosanız airflow olan kasalara yönelin bizim bu Zalman kasa hava konusunda bayağı bir sıkıntılı çünkü, kasanın parçalarını diğer kasaya geçirmek kolay pek zor bir iş değil ama uzun sürüyor :D temiz bir kablolama ve görüntü istiyosanız Amazon'dan alırsanız 30 gün koşulsuz şartsız iade olanağınız var baktınız beğenmediniz yollarsınız paranızı iade ederler karar sizin tabii. RTX kartlar maalesef çok pahalandılar, ben GTX970 kullanıyorum 4.senesi bitecek şu anlık memnunum ama ekran kartı fiyatları uçmasaydı 2000 serisi bir kart almak isterdim açıkcası.

2000 serisi almak pek mantıklı gibi değil aslında. Almışken 3000'lerden almak ya da bekleme taraftarıyım. 2000'lerle 3000'ler arasında bayağı bir fark var performans açısından ancak fiyat açısından 1 ay öncesine kadar öyle atla deve fark yoktu.

Bitcoin illa patlayacak bir noktadan sonra. Herkesin sürekli para kazanması söz konusu değil. Suni yükseltildi. Bir noktadan sonra baronlar satışları yapıp kaçar olan ufak balık veya Nam'ı diğer kerizlere olur. ( keriz sallanması borsa tabiri argo değildir :) )

Evet Amazon gitgide kötüleşmekle beraber hala kötünün iyisi. 1 fatura için yüz kişiyle konuşup kavga etmeyi göze alırsak :) ki diğerleri daha da beter.

Ben bayağı seviyorum ya Z11 Neo'mu? Hava akışı konusunda da çok bir sorun fark etmedim. Gerçi her oyun oynarken açıp sıcaklıklara bakan biri değilim. Kendi fanları dışında fan da takmadım. Belki bu hayatımda aldığım ilk adam gibi kasa olduğu için sevdim bunu.

O hava tutma mevzu iyi ama hava komprasörleri de 200 kağıttan başlıyor ki acayip acırım o alete o parayı vermeye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı