Evet ön kısmında toz filtresi yok eksi bir özellik ama bilgisayarınızı masanın üstüne koyacaksanız fazla da takmanıza gerek bence ayda 1 defa bir hava tutsanız zaten temiz kalır, yaklaşık 15 gündür kasayı kullanıyorum daha toz bile yok çok şükür, 650 TL bir bütçeye göre bu göz ardı edilebilir, ama illaki toz filtresi olsun istiyosanız 800 civarına çıkmanız lazım o fiyatlara çıkıldığında ya RGB fan sayısı azalıyor ya da RGB fan olmuyor kasada, ben 2 hafta bu kasa işine çok kafa yordum sistemin rahatça nefes almasını istiyosanız airflow olan kasalara yönelin bizim bu Zalman kasa hava konusunda bayağı bir sıkıntılı çünkü, kasanın parçalarını diğer kasaya geçirmek kolay pek zor bir iş değil ama uzun sürüyor
temiz bir kablolama ve görüntü istiyosanız Amazon'dan alırsanız 30 gün koşulsuz şartsız iade olanağınız var baktınız beğenmediniz yollarsınız paranızı iade ederler karar sizin tabii. RTX kartlar maalesef çok pahalandılar, ben GTX970 kullanıyorum 4.senesi bitecek şu anlık memnunum ama ekran kartı fiyatları uçmasaydı 2000 serisi bir kart almak isterdim açıkcası.