ZALMAN z11 Neo kasaya MSI Gaming 9 ACK

Dementorian

Hectopat
Daha fazla  
ZALMAN z11 Neo kasam ve MSI gaming 9 ACK anakartım bulunmakta. Kasanın el kitabında yazana gore kasa sadece standart ve mini atx i destekliyor. Nenim anakartım ise sitede yazana ve ilk bakışta anlaşılıcağı üzere extended atx. Buna ragmen bi umut kasanın deliklerine 5 vida daha ekleyerek extended atx in boşlukları için yer ayarladım. Anakartı yerleştirip baktım ve olması gerektigi gibi deliklerin tam altında vidalar vardı ama şöyle bir sorun varki psu kısmını ve harddisk bolümünü saymassak kasanın anakarta ayarlanan bölümü tamamen doluyor. PSU biraz kucuk bişi oldugu için birbirlerine temas etmiyorlar ama sistem çok pahalı oldugu için boyle bir hatada mahvolmasını göze alamam. Sizce bu durum bir risk oluşturuyormu yoksa sorun olmazmı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenim sanırım yazım yanlışları sebebi ile uyarı almış ve pazartesiye kadar engeli kalkmıyacakmış. Pazartesine kadar halledilmesi gereken bir konu olduğu için konuyu benim devralmamı rica etti.
Fotoğraflar bunlar :

Yan Panel
CAM00096__1431258118_185.26.182.37.jpg

Anakart ve PSU arasındaki küçük boşluk
CAM00097__1431258197_141.0.8.141.jpg

Buda kasanın tamamı
CAM00099__1431258259_141.0.8.141.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı