Bütçem 3000TL. Monitör dahil değil. Yani önerin için çok teşekkür ederim ama ekran kartı çok sıkıntı yaratır mı ? çünkü en fazla 3 hafta bekleyebilirim. Veya başka bi ekran kartı önerin var mı bu fiyata? Bu arada çok sağol
1- Ürünlerin hepsini Vatan Bilgisayar'dan almak zorunda mıyız peki? Çünkü Vatan'da olmayan ürünlerin çoğu stoğu başka güvenilir sitelerde mevcut. (Bkz: Inventus, Sanalmarketim, Nova Bilgisayar)
2- Monitör harici 3000TL bütçeye i5-4690K rahatlıkla sığar. Önerdiğim kasayı aldığında elinde fazladan 70TL civarı kalacak. Bu 70TL ile işlemciyi 4690K için uğraşabilirsin.
@Ege Sarıkaş, ürünler derken ekran kartından bahsediyorum
Vatana gitmeden önce gold ve bimeks gibi yerlerede gittim ama bazı parçalar daha düşük olduğu halde daha pahalıydı.Kendim kasayı toplamakta zorluk çekeceğim için vatandan toplatmak istiyorum.
Ekran kartını kastetiğini sonradan gördüm Yani bilmiyorum dediğim gibi büyük bi fark teşkil edermi ? açıkçası internetten uğraşmak istemiyorum.
Gelecek ürünler büyük ihtimal Ön Sipariş için stoklarda olacaktır. Ön Sipariş fırsatını yakalarsan kaçırma, al. En geç 3-4 gün içerisinde senin eline geçebilir kart.