Türkiye distribütör firmasından gelen mail.
Gümen bilgisayar mı distribütör ? Ayrıca inventusta distribütör ile görüştüklerini 2 ay içinde gelmesi beklendiğini söylediler.Aksilik oldu demekki. Ben TR yetkili distribütör ile görüştüm. İnventus felan bilemez ne zaman geleceğini.
Gümen bilgisayar mı distribütör ? Ayrıca inventusta distribütör ile görüştüklerini 2 ay içinde gelmesi beklendiğini söylediler.
İyi olur, sıkıştıralım belki daha çabuk gelir sistem toplayacam bu kasayı bekliyorumSanırım orası ben iletişime geçeceğim en kısa sürede.
Zalman'ın güç kaynakları hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün 700 W 80+ Zalman marka bir güç kaynağı aldım. Sizce kasaları kadar kaliteli midir?
Zalman'ın güç kaynakları hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün 700 W 80+ Zalman marka bir güç kaynağı aldım. Sizce kasaları kadar kaliteli midir?
Hocam iletişime geçebildiniz mi ?Sanırım orası ben iletişime geçeceğim en kısa sürede.
Bende mail attım bakalım ne cevap gelecek? Bu arada kasanın fiyatı 80 90 dolar diye duydum.Türkiye de 250 tl yi aşmaz bence. Z3 plus kasadan buna geçeceğim gelir gelmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.