Araştır bul kardeşim ben bulamadım, daha önce görmüştüm bir yerde ama vardır illaki bulursun. Yada penceresiz olanını sipariş etmeden önce arayıp sorarsın var mı pencereli kapak diye.
Arasirdim amazonda var sadece onu da almayi dusunmuyorum. Peki cm mastercase pro 5 e o kadar para vermeye deger mi? Yoksa zalman z11 neo alsam olur mu?
Ya simdi mastercase pro 5 alinca diger bilesenden kismak zorunda falan kaliyorum yani zor duruma dusuyorum o yuzden sence almaya deger mi yoksa zalman z11 neo mu almaliyim?
Z11 Neo, Z11 Plus'ın 2 farklı revizyon geçirmiş hali ve ciddi farklar söz konusu.
Z11 Neo kullanıcısı olarak 3.5" soketini tamamen sökersen tertemiz ve ferah bir kasaya sahip oluyorsun. Yalnız yan plexiglass'a dikkat et. Aksi takdirde yatayda bir yer sürtüyorken ittirirsen çizdirebilirsin.
Yalnız MasterCase 5'de oldukça ferah bir kasadır. Tek fark şu: O parayı vermene değecek sistem bileşenlerin var mı?
@SypeR
i 7 6700 + GTX 1070 alacak arkadaş. Ama şöyle bir durum var MasterCase 5 alırsa diğer bileşenlerden kısacak ben olsam böyle bir hataya düşmezdim.