Merhaba arkadaşlar bu kasa ile ilgili doğru düzgün inceleme gibi bir şey göremedim hiçbir yerde. Görünüşü güzel geldi gözüme gayet basit ve şık bir kasa kullanan veya hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilirmiyim?
@sen7en Herhangi bir kasa alacağım demedim sadece bu kasa hakkında görüş almak istedim biliyorum Zalman Z11 Neo nun ne kadar iyi bir kasa olduğunu lütfen konuyu okumadan cevap vermeyin.
İç yapı olarak benzerler, ekran kartı boşluğu ikisininde aynı zalman z12 plus 3 tane fanla geliyor, zalman z9 plus 4 tane fan ile geliyor. Zalman z9 plus'ın fan kontrolcü gibi özellikleri var karar sizin.
Corsair Spec 01 yerine Spec 03 al. Öncelikle hava sirkülasyonu için iyi söz söyleyemem fakat tek fan ile şuanda idare ediyorum işlemci 46 derece, Ekran kartı R9 280X olmasına rağmen %100'lük kullanımda 74 dereceyi geçmiyor fan alırsam bu değerler büyük ihtimal biraz daha azalacaktır ama ilk başta dediğim gibi spec 01 alma pişman olursun çünkü işlemci soğutma yeri biraz az büyük işemci soğutucu takamıyorsun eğer ileride lazım olursa. Kablo yöntemine gelirsek fena sayılmaz benim işimi gördü sayılır yeterince.
@Silinen üye Peki yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu arada Vatandan PSU+KASA 430 TL'yi geçmeyecek şekilde önerileriniz varmıdır ben Corsair 200R düşünüyorum SPEC01 550W da 400 TL o yüzden sormuştum öneriniz varsa söyleyebilirmisiniz.