Zalman Z12 PLUS Nasıldır ?

Makaleler
26
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bu kasa ile ilgili doğru düzgün inceleme gibi bir şey göremedim hiçbir yerde. Görünüşü güzel geldi gözüme gayet basit ve şık bir kasa kullanan veya hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilirmiyim?
Zalman Z9 Plus ile aynı fiyat aralığındalar sizce hangisi daha kaliteli ?

Peki o zaman şöyle sorayım 230 TL'yi geçmeyecek şekilde daha iyi bir kasa öneriniz varmıdır ?

PSU ile beraber 420 TL geliyor onun yerine Corsair Carbide 200R alsam nasıl olur ?

@Silinen üye Bir bakabilirmisin Spec 01'in hava sirkülasyonu kötü diyorlar sizin düşünceleriniz neler sizce almalımıyım birde kablo yönetimi var mı ?

Corsair Spec 01 yerine Spec 03 al. Öncelikle hava sirkülasyonu için iyi söz söyleyemem fakat tek fan ile şuanda idare ediyorum işlemci 46 derece, Ekran kartı R9 280X olmasına rağmen %100'lük kullanımda 74 dereceyi geçmiyor fan alırsam bu değerler büyük ihtimal biraz daha azalacaktır ama ilk başta dediğim gibi spec 01 alma pişman olursun çünkü işlemci soğutma yeri biraz az büyük işemci soğutucu takamıyorsun eğer ileride lazım olursa. Kablo yöntemine gelirsek fena sayılmaz benim işimi gördü sayılır yeterince. :)

CORSAIR CC-9011052-WW kasa - inventus

Zalman z3 PLUS ve Corsair VS550 bir bakın isterseniz. 1 Hafta sonra toplayacağım sistemde bu ikiliye karar verdim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı