ZALMAN Z3 Eksik Vida Sorunu

ErincK

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 8 ay önce yeni bir bilgisayar topladım ekran kartı olmadan. Her şey yerindeydi. Fakat 2 ay önce yeni bir ekran kartı aldım. 2 ay boyunca sınavlarım olduğu için bir türlü takmak nasip olmadı. Bugün ekran kartını takmaya kalkışınca kasamda ekran kartı monte vidalarının olmadığını(kutusu dahil) fark ettim. Yeni vidaları almak için ne yapmalıyım? Zalman teknik servisini arasam belirli ücret karşılığında vida gönderebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vidalar kasa içeriğinde değil kasaya takılacak ürün kutusu içinde gelmeli. Yani ekran kartı kutusu içeriğinde vida olmalıydı sanki. Yoksa da bir bilgisayarcıdan kolayca temin edebilirsin. Kart küçükse bir, büyükse iki vida yetecek zaten.

LG-D855 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Ekran kartı GTX1070 msi versiyonu. Kasanın kutusu da dahil yazdım galiba dikkat etmediniz. Ekran kartı kutusunun içinde de herhangi bir vida dahil değildi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı