Zalman Z3 Hava Sirkülasyonu

berkbicer

Hectopat
Daha fazla  
Zalman Z3 Plus kasam var. Üstteki fanlardan sadece 1 tanesi çalışıyor. Herhangi bir sorun olur mu ? Hava sirk. bozulur mu ? Öğrenmek istiyorum yardımınızı beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutmaya pek zararı olmaz diye düşünüyorum,doğru mudur ? Bi ton kablo var ve hangisini nereye takacağımı bilmediğimden kablolara hiç dokunmadım,takmaya pek ihtiyaç yoktur umarım.

Takılmamış fanın etkisi olmaz. Çalışırsa etkisi olur. Ne de olsa kasanı soğutuyor, niye uğraşmadın? 5 dakikanı almaz.

28 günlük bir cezanın ardın dan. Öncelikle @Recep Baltaş dediği gibi bir sorun olacağını zannetmiyorum. ancak anladığım kadarıyla üst fan bağlantısını doğru yapamamışsın . Attığım bağlantıyı bir kontrol et , eyer sorun devam ediyorsa geri iadesini iste ürünün

Dosya Ekleri

• IMG_1574[1].JPG
    668,5 KB · Görüntüleme: 513
Kasalardan pek anlamam,o yüzden "5 dakikanı almaz" 5 dakikalık bi zaman dilimi için takmadım değil.Boşu boşuna yanlış bir şey yapmak istemedim.O kablolar nerde göremedim,sende de Zalman z3 Plus var galiba,rica etsem nereye taktığını,nerede olduğunu bana atabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…