Zalman Z3 Hava Sirkülasyonu

berkbicer

Hectopat
Daha fazla  
Zalman Z3 Plus kasam var. Üstteki fanlardan sadece 1 tanesi çalışıyor. Herhangi bir sorun olur mu ? Hava sirk. bozulur mu ? Öğrenmek istiyorum yardımınızı beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutmaya pek zararı olmaz diye düşünüyorum,doğru mudur ? Bi ton kablo var ve hangisini nereye takacağımı bilmediğimden kablolara hiç dokunmadım,takmaya pek ihtiyaç yoktur umarım.

28 günlük bir cezanın ardın dan. Öncelikle @Recep Baltaş dediği gibi bir sorun olacağını zannetmiyorum. ancak anladığım kadarıyla üst fan bağlantısını doğru yapamamışsın . Attığım bağlantıyı bir kontrol et , eyer sorun devam ediyorsa geri iadesini iste ürünün

Dosya Ekleri

• IMG_1574[1].JPG
    IMG_1574[1].JPG
    668,5 KB · Görüntüleme: 513
Kasalardan pek anlamam,o yüzden "5 dakikanı almaz" 5 dakikalık bi zaman dilimi için takmadım değil.Boşu boşuna yanlış bir şey yapmak istemedim.O kablolar nerde göremedim,sende de Zalman z3 Plus var galiba,rica etsem nereye taktığını,nerede olduğunu bana atabilir misin ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı