Zalman Z3 Plus 600 watt PSU çınlama sesi sorunu

BatınRD

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar efendim sıkıntım başlıktaki şeydir. 2 hafta önce PC'yi yeni eve taşıdım 1-2 gün oynadım falan neyse gene bilgisayarı düzgünce kapattım ve yatmaya giderken çınlama oluyor diye monitörün fişini çekerdim ama başka bir çınlama daha vardı. Kasaya kafamı sokunca sesin PSU'dan geldiğini anladım. Sistemim şu:
●Zalman z3 plus 600w PSU
●B150 Gaming M3
● i5 6600
●Msı GTX970 4GB
●8GB RAM
Ses bilgisayar açık iken yok kapanınca çınlamaya başlıyor. Ne yapmalıyım? Garantiye götürsem bilmem kaç ay PC'siz kalacam :(

Aynı kasayı ve PSU'yu kullanıyoruz, bende de ilk aldığımda aynı sorun vardı, CW sorunu ile servise verdim PSU değişim yaptılar şu anda bir problemim yok.

Arkadaşlar hikayem çok komik çıldırmak üzereyim neyse olay aşağıdaki gibi.
Yeni eve taşındık. Kasa 2 hafta falan eski evde kaldı. Kasayı getirip prize taktık. Oyun oynadım, güncellemeler yaptım falan. Neyse PC'yi kapatınca klavyenin ışıkları yarım yamalak yanıp sönüyordu. 1-2 saat sonra sorun çözüldü. Bu sefer PC çalıştırılıp kapatıldıktan sonra PSU'dan çınlama gibi ses geliyordu. Arkadan kapatınca azalarak gidiyor. R bir dahaki çalıştırmadan sonra kapatınca tekrar geliyordu. Hadi buna da alıştım. Şimdi masaüstünde falan fareyi hareket ettirince işlemcinin o taraflardan cızzt diye ses geliyor. Yav bu sistem için ömrümü verdim ben, çıktığı gibi asla vazgeçmediğim parçaları aldım, şu an çöpleşiyor, lanet olsun.

Bir de güç kaynağını arkadan kapattım. 1-2 dakika sonra güç kaynağını açınca odadaki ampul anlık bir şekilde daha parlak olup eski haline geri dönüyor. Direkt bütün odayı servise göndereyim :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı