Zalman Z3 Plus 600LE Kutu İçeriği Nedir ?

Kasa 600W sağlam bir PSU ile birlikte geliyor. Önde bulunan 1 fanı ledli. Üst tarafta 2fan, arka tarafta 1 fan ve önde de 1 fan olmak üzere 4 adet fanı bulunuyor. 37cmye kadar VGA destekliyor. Yani neredeyse her ekran kartını kapsıyor bu kasa. Fiyatına göre neredeyse en iyi performansı ve kaliteyi sunuyor.

Cevaplar için teşekkür ederim fakat kasanın kullanıcısıyım içinden çıkanlar eksik gibi bir şüphe uyandı içimde, mesela güç kaynağının kutusu çıkmadı normal mi ?

Cevaplar için teşekkür ederim fakat kasanın kullanıcısıyım içinden çıkanlar eksik gibi bir şüphe uyandı içimde, mesela güç kaynağının kutusu çıkmadı normal mi ?
Güç kaynağı kasa ile sabit olduğu için kutusu olmuyor kardeşim onların, 2 sinin garantisi bir oluyor bildiğim kadar ile 2 hafta önce bende aldım. Kasanın tek sorunu ön ledli fanın yüzeyi fazla tozlanıyor arada silersen güzel olur :)

@Nerveux İmzanızdan MSI R7 370 kullandığınızı gördüm acaba VGA-DVI dönüştürücü ile VGA çıkışlı bir monitöre bağladığınızda oyun oynarken dalgalanma yapıyor mu ?

@Nerveux İmzanızdan MSI R7 370 kullandığınızı gördüm acaba VGA-DVI dönüştürücü ile VGA çıkışlı bir monitöre bağladığınızda oyun oynarken dalgalanma yapıyor mu ?
Normal bilgisayar masaüstünde dalgalanma olmuyordu sadece oyunlarda oluyordu (örn. LOL ).
Yeni bir dönüştürücü alıp sorunu çözmüş oldum. Sende çözmek istiyorsan en basit yöntem budur kaliteli bir dönüştürücü al.

Monitör VGA girişli.

Dönüştürücü olarak HDMI(erkek) -> VGA(erkek) veya DVI(erkek) -> VGA(erkek) dönüştürücülerinden alabilirsin.
İşini garantiye almak istiyorsan HDMI VGA dönüştürücüsünü tavsiye ederim. Ben DVI VGA dönüştürücüsü kullanıyorum.

Nerveux - Tirâdor

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı