Satılık Zalman Z3 Plus - ASUS GTX 650 Ti - 600 W Sistem

RisingSun123

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
  • Kasa: Zalman Z3 Plus
  • Anakart: Gigabyte G41-Combo
  • İşlemci: Intel Core Quad 6600Q
  • RAM: 3 GB
  • Ekran Kartı: Asus GTX 650 Ti Boost
  • Soğutucu: Cooler Master Hyper T4
  • PSU: Xigmatek Tauro 600W
  • HDD: 250 GB
Fiyat : 550-600 TL. Yeni sistem toplayacağım için eski sistemimi aradan çıkartmayı planlıyorum. Bu yüzden satma kararı aldım. Film, dizi için idealdir. İstanbul içi elden verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin yaşı kaç? Ve bir de parçaları ayrı ayrı satarsanız ekran kartının fiyatını ve durumunu öğrenmek isterim çünkü ekran kartı bozuk değilse sadece film dizi değil modern oyunları oynatabilecek bir kart.

Ekran kartı, kasa, psu, soğutucuyu 2 sene önce aldım. Diğer bileşenler özellikle işlemci be Ram oldukça eski. Ancak anakartımın hem DDR2 hem de DDR3 desteği olduğundan ram yükseltilebilir. İşlemcim zamanında en iyi işlemcilerdendir. Zaten bilen bilir işlemciyi. Ekran kartım sorunduzdur. Dediğiniz gibi sadece film, dizi değil modern oyunların coğunu oynatmakta. Parça parça satarsam 200 düşünüyorum ekran kartı için. Ama yinede tüm sistem için 550 TL iyi bir fiyat diye düşünüyorum.

Parça olarak satmayı düşünüyorsanız kasa ve psu hasarsız temiz bir vaziyette ise talibim.

Kasa ve PSU temiz. Kasanın sadece ön hava filtresini çıkardım. Çünkü tozlar oraya toplandığında çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor. Kasa ve PSU için 200 TL istiyorum.

Son düzenleme:
200 veririm ama paramı haftaya alacağım büyük ihtimal satılmaz ise alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı