Zalman Z3 Plus HDD için raylı kızak nereden bulunabilir?

Cruqial

Hectopat
Kullandığım kasa klasik hard disk kızaklarını desteklemediği için yüklediğim görseldeki alete ihtiyacım var bizim ülkede ki satıcılarda yok sadece yurt dışında var. Ülke içinde önceden satın alan yada bildiği bi yer olanlar yazarlarsa sevinirim. Birkaç konu daha gördüm bu parça ile alakalı ama kimse dönmemiş bu yüzden tekrar konu açtım.

51vQd1y0chL._AC_UY218_.jpg

Kullandığım kasa klasik hard disk kızaklarını desteklemediği için yüklediğim görseldeki alete ihtiyacım var bizim ülkede ki satıcılarda yok sadece yurt dışında var. Ülke içinde önceden satın alan ya da bildiği bir yer olanlar yazarlarsa sevinirim. Birkaç konu daha gördüm bu parça ile alakalı ama kimse dönmemiş bu yüzden tekrar konu açtım.

Eki Görüntüle 1168399

Aynısı elimde var 8 adet. Cooler Master Kasamdan çıktı. Fiyat hakkında kaç TL düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Kullandığım kasa klasik hard disk kızaklarını desteklemediği için yüklediğim görseldeki alete ihtiyacım var bizim ülkede ki satıcılarda yok sadece yurt dışında var. Ülke içinde önceden satın alan ya da bildiği bir yer olanlar yazarlarsa sevinirim. Birkaç konu daha gördüm bu parça ile alakalı ama kimse dönmemiş bu yüzden tekrar konu açtım.

Eki Görüntüle 1168399

Aynı kasayı kullanıyorum da hocam. Sağ altta HDD en yukarı oturtulmuş. Vatan'dan hazır aldım sistemi. Aldığınız yere sorun isterseniz.

Aynı kasayı kullanıyorum da hocam. Sağ altta HDD en yukarı oturtulmuş. Vatan'dan hazır aldım sistemi. Aldığınız yere sorun isterseniz.

Orada SSD var bende.
Aynısı elimde var 8 adet. Cooler Master Kasamdan çıktı. Fiyat hakkında kaç TL düşünüyorsunuz?
Bu şekilde forumdan almayı tercih etmiyorum kargo falan uğraşamam. E tabi yakınsanız o başka.. Ayrıca fiyatta plastik bi parça için çok olmaz sanırım :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı