Zalman Z3 Plus Kablolama ve Fan Önerisi

Batuhan Özkan

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Üniversite / Bilgisayar Programcılığı
Merhaba arkadaşlar;

Zalman Z3 Plus 600LE kasa aldım kablolama daha iyi düzenlenebilir mi acaba ? Bir de 12 cm Molex bağlantılı fan önerebilir misiniz ?

kasa.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın Mini ATX olduğu için kablolar fazla görünebilir ancak gayet temiz bir kablo yönetimi yapmışsınız. Bu da benim kasam;
Eki Görüntüle 91241
Biraz daha uğraşılırsa daha da iyileştirilebilir.
Hocam bellekler nerede acaba?

Bir H81M-Plus ve Zalman Z3'e baktım. Birde Z97 Gaming 5 ve Zalman Z3'e baktım. Açıkcası H81M-Plus ve Z3 alacaktım kafam karıştım. :kararsız:

Fotoğraf biraz eski, gördüğünüz RAM'i sattım ve yerine 16GB Kingston Savage modelinden aldım. @Ensar Karakaya Sistemim imzamda yazılıydı ancak görmedin sanırım. Bu şekilde: Intel i7 4790k @ 4.4Ghz, MSI Z97 Gaming 5, Galax GTX970 HOF, Kingston HyperX Savage 16GB (2×8) 1600Mhz CL9, Cooler Master GX Lite 600W, OCZ Vertex 4 256GB 560Mb/510Mb, WD Caviar Blue 500GB 16Mb 7200Rpm, Cooler Master Hyper103, Zalman Z3 Plus White

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı