Çözüldü Zalman Z3 Plus Kasa Kapağı Gürültü Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batuhan Özkan

Hectopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
465
Makaleler
4
Çözümler
1
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Üniversite / Bilgisayar Programcılığı
Merhabalar, kasamda garip bir tuhaflık, problem mevcut.

Plexi olan taraftaki kapağı takarsam sanki titreşim oluyormuş gibi ses çıkartıyor ve rahatsız ediyor, bu sebeble kapağı takamıyorum şu anda, acaba kauçuk gibi bir yumuşak malzeme bulsam ve kapak ile kasanın kesiştiği yere sıkıştırsam problemim çözülür mü ?

Daha önce bunun gibi bir sorunla karşılaşan var mı ?
 
Çözüm
Sonunda çözdüm problemi, 2 adet harddisk kullanıyorum ve garip bir şekilde titreşime sebebiyet veriyorlar, vidalamak yerine yalıtımlı bir malzeme üstüne koydum ses kesildi.
Aynı sorun bende de var. Bir oyun yada Steam linkine tıkladığımda ses gelmeye başlıyor. Ben sabit diskin yuvasına tam oturmadığı için titreşim yaptığını ve sese sebep olduğunu düşünerek bir çözüm bulmuştum ancak sonradan tekrar ses gelmeye başladı. Kalıcı bir çözüm bulamadım henüz.
 
Aynı kasa modelini bende kullanıyorum. Kısa bir süre önce sisteme sıvı soğutucu takmak için kasanın üst kapağını çıkarttım ve bir daha takamadım tırnakları sağlam olmasına rağmen yerine giriyor fakat boşluk olduğundan üst kapak en küçük bir harekette yerinden çıkıyor
 
Bende aynı kasayı kullanıyorum. Kapağı taktıktan sonra her tarafını kontrol et. Kasa fazla kalın değil ve kolay eğilebiliyor. Tam takılmış gibi görünmesine rağmen bazı yerleri oturmayabiliyor bazen. Kapağı iyice kapatıp vida deliklerini kontrol et. Kapağın arkasında vida'yı taktığın yer ile kasa birleşmiş olmalı.
 
Sonunda çözdüm problemi, 2 adet harddisk kullanıyorum ve garip bir şekilde titreşime sebebiyet veriyorlar, vidalamak yerine yalıtımlı bir malzeme üstüne koydum ses kesildi.
 
Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı