Zalman Z3 Plus Kasada Hava Sirkülasyonu Olmaması

parya

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ustalarım tecrübeli üyeler.
Zalman Z3 plus kasa kullanıyorum resim örnek ama takılı fanlar resimdeki gibi 2 tane önde 2 tane üstte 1 tanede arkada. Benim sorunum kasa sıcak sanki hava sirkulasyonu olmuyor özellikle bf4 oynarken ısı dışardan cok rahat anlaşılıyor. Bana normal gelmedi kasaya giren hava yada cıkan hava yeterli olmayabilir diye düşünüyorum. Bileşenleri aşagıya yazıyorum.

4790k İşlemci
zalman cnps12x işlemci sogutucu
gtx970 E.kartı
Z3_series_03.jpg

Dostum Zalman Z3 Plus kullanan biri olarak soyleyim , ustteki plastik malzemeden dolayi yuk altina girince sistem plastikten ısı vuruyor ve cok ısınmış gibi duruyor ama bilesenlerin sicakliklari normal bi problem yasamadim.

Aynı sisteme sahibim. Kasadan dışarı ısı atılıyor. Doğrudur. Ama içi serin. Hwmonitor gibi bir programla oyun oynarken ısılarınızı paylaşır mısınız?

Durumlar bu önceden gpu sıcaklıgı 69 olurdu sıcaklık daha cok hissedilirdi. msi afterburner deki ayarları kıstım gpu sıcaklık 62 den yukarı cıkmıyor buda kasa dışında hissedilir bi sıcaklık düşüşü sagladı. Kıstıgım ayarlar ekledigim görsellerde de var.

Adsız.png Adsızaaaa.jpg asda.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı