Zalman Z3 Plus Montaj Sorunları

HyperX59

Hectopat
Daha fazla  
Beyler birkaç gün önce belirttiğim kasayı aldım, bugün elime ulaştı ilk defa montaj yapıyorum. Technopat'tan izlediklerimiz sayesinde hallettik montaj olayını :) Benim aklıma takılan bir iki şey var malesef, sizlerden yardım istiyorum.

1- Anakartın arka plakasını kasaya bir türlü takamadım hatta biraz boyası dahi çizildi arka tarafın. Bu konuda ayrıca moralim bozuldu... Bunu takmasam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Cidden en az bir saat uğraştım eski kasama defalarca takıp çıkardım kolayca ancak bu kasaya bir türlü takamadım.

2- Anakartın yükseltme yuvalarını taktım sorunsuzca, anakart yüksek ancak sorun şu kasanın içinde gelen -sanırım M3 diye biliniyor- bir vida var. Normal yani somunlu gibi bir vida tam olarak nasıl anlatacağım bilmiyorum ondan kullanamadım onu takıp sıkmaya başlayınca yüksetlme vidasıyla birlikte boş dönmeye başladı, onu çıkardım yine kasa içinde gelen başka bir vida kullandım küçük boylarda anakart sorunsuz bir şekilde sabitlendi. Herhangi bir sorun olur mu? Hızlıca cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık kasayı iade edemem beyler sistemi kurdum toz biraz fazla olucak ama artık napalım 2-3 ayda bir temizleme yapıcaz :) Anakartı kasaya vidalarken dediğim gibi Şapka başlı vida kullanmadım normal kasanın içinde gelen küçük vidalar ile montajlamak zorunda kaldım. Anakart yükseltmesini zaten yaptım küçük vida kullanmış olmam sisteme herhangi bir zarar verir mi beyler ?

Hocam Arka Plakayı takmaya calısırken biraz o kısmı cizdirdim bundan dolayı iade alacaklarını zannetmiyorum tek sorun o zaten HB den aldım ürünü zaten ben göndericem inceliklerler vs yine bana olduğu gibi geri gönderecekler bir ton iş :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı