Zalman Z3 Plus vs Frisby FC-8890G

leovan13

Kilopat
Daha fazla  
Zalman Z3 Plus mı Frisby FC-8890G mi almalıyım? Arastırmalarıma göre Frisby biraz kalitesiz ve içindekı PSU'da kalitesizmiş Zalman'ı çok öneriyorlar. Boş Zalman kasası alıp içine kendim PSU koymak ıstıyorum. 650W+ lı başka kasa önerileriniz veya PSU önerileriniz varsa açığım bütçe Max 750 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
ZALMAN Z3 PLUS WHITE kullandım ve malzemesi çok kötü. Soğutması güzel, SSD'yi kasa içinde koyabilecek bir yuva yok. Sadece 1 tane SSD yuvası var kasanın. Ekran kartı yuvalarını 1 kez açarsanız geri takamazsınız. Ayrıca 5. fan takmak için ön paneli bir kez açmam yetti... Daha da kendine gelemedi ön paneli. :( Sattım kurtuldum neyse ki.

Sistemim Ekran kartı : asus rog strix gtx 1050 ti
anakart : asus prime m360m-k
islemcı :intel i5 9400f
Zalman Z3 Plus almanı önermem.
ne gibi bir eksileri var sizce ?

Z3 Plus güzel kasa bende kullanıyorum fakat arkadaşın dediği gibi sadece 1 SSD yuvası var onada zar zor takılıyor. Soğutması güzel ben memnunum. 2 üst, 1 egzoz ve 1 içeri hava üfleyen fanları var. 5. fan takmak aşırı zor o yüzden ben uğraşmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı