Zalman Z3 Plus'a Geçiş

  • Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.949
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben CanFakedead. Malumunuz yakın bir zamanda Casper kasamdan yeni Zalman Z3 Plus'a geçicem. Geçme sebeplerimden en büyük etken ASUS R9 270x ekran kartımın iyi soğuyamuyor olması. Yeni kasada ferah ve yüksek performans umuyorum. Neyse efendim Casper kasadan yeni kasaya geçicem. Şuanki anakartımı aşağıda ki görsellerden görebilirsiniz. Sizlere bir kaç ufak sorum olucal.

1- Yeni kasa anakartıma uyuyor mu ? Yani anakartı yüksekte tutacak vidalar uyar mı ?
2- Yeni kasaya geçerken neler yapmamı önerirsiniz ?
3- Montajda işlemci macununu değiştiricem fakat eski macunun sert kalıntılarının üzerine mi macun sürücem yoksa onu kazıyacakmıyım ? Kazıyacaksam nasıl bir şeyle kazımalıyıım ?
4- Son olarak Zalman Z3 Plus'a sıvı soğutma sığar mı ?
5- i7 3770 işlemci için sıvı soğutma gereklimi ?

Evet tüm sorularım bunlar. Son olarak görsellerle konuyu sonlandırayım.

Anakartım :
h61h2-mv-v1-0-jpg.24971


Kasam :
Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Tekrardan cevaplayan herkese teşekkürler. İyi forumlar!
 
1- Tabi ki de var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


2- Yeni kasaya geçerken montaj sırasında kablo saklamayı en üst seviyede yapman gerek. Kasa içi ferah kalmalı çünkü.
3- Kağıt havlu ile temizleyebilirsin.
4- Sığar ama hiç gerek yok su soğutmaya. Hyper 212 Evo veya Hyper 212X alabilirsin. 120mm fan yuvaları mevcutt üstte.
5- Hayır, gerekli değil. Yukarıdaki cevapta dediğim gibi, Hyper 212 Evo veya Hyper 212X alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı