Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben Z3 Plus kullanıyorum. Sistemi yeni topladım. Kasa içerisinde 4 adet fan var. 3 adet 120mm, 1 adet ön kısımda 140mm. Kasa içerisindeki hava tertibatı herhangi bir işlem yapılmadan dahi çok başarılı. İyi bir kablo yönetimi ile çok daha başarılı havalandırma sağlayabilirsiniz. İşlemciyi stok fanı ile kullanmama rağmen boştaki sicaklık değerleri 32-37 arasında değişiyor. Yükte stabil olarka 55-57 derecelerde çalışırken en fazla 65 gibi değerleri gördüm. Kasanın içerisinde havalandırma olarak kendi isteğinize göre değişiklikler yapmak mümkün. Fan sayısı artırılabilir kasa içerisinde. Ayrıca kasa fanlarını yüksek devirde çalıştırmama rağmen hiçbir ses gelmiyor. Ben kasadan çok memnunum F/P olduğu kadar kaliteli bir ürün.