Zalman Z3 - Zalman Z11 - Cooler Master Sniper

Z3 (White) Birde G230 G240 var yanında ama z3 alırsam :kıkırda:

Sipariş verdim inşallah iyidir iyi soğutur :)

Bir arkadaş inceleme yapmıştı bende yapıyım :D Gelsede yapsam hemen 3 güne gelir diyorlar :(

Güç kaynağı aldım Zalman ZL 400

z3 iyi soğutur mu ?

Z3 Soğutması nasıldır soğuturmu bilgisayarı Z11 Gibi soğutabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Z3 Plus kullanıyorum. Sistemi yeni topladım. Kasa içerisinde 4 adet fan var. 3 adet 120mm, 1 adet ön kısımda 140mm. Kasa içerisindeki hava tertibatı herhangi bir işlem yapılmadan dahi çok başarılı. İyi bir kablo yönetimi ile çok daha başarılı havalandırma sağlayabilirsiniz. İşlemciyi stok fanı ile kullanmama rağmen boştaki sicaklık değerleri 32-37 arasında değişiyor. Yükte stabil olarka 55-57 derecelerde çalışırken en fazla 65 gibi değerleri gördüm. Kasanın içerisinde havalandırma olarak kendi isteğinize göre değişiklikler yapmak mümkün. Fan sayısı artırılabilir kasa içerisinde. Ayrıca kasa fanlarını yüksek devirde çalıştırmama rağmen hiçbir ses gelmiyor. Ben kasadan çok memnunum F/P olduğu kadar kaliteli bir ürün.

10648773_550725078387785_7165312710072845830_o.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı