Zalman ZM-K500 LED Döşemek

Elsewiir

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle, Zalman ZM-K500 klavyem var kullanalı 2 gün falan oldu elim yanlışlıkla Scroll Lock adlı düğmeye değdi (Videodaki ledli düğme) bir anda yanmaya başladı, mantar led yerleştirmişler kaza Caps Lock tuşunda da mantar led var. Ve merak ettim tuşların bazılarını söktüm hepsinin Switchlerinin üstünde bir boşluk olduğunu gördüm, acaba buralara mantar led döşemeye çalışsam, bir sıkıntı çıkar mı klavyede? Çalışır mı ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Takılabilir.Ama voltaj sıkıntısı çıkabilir.Buda tuşun çalışma hızını falan etkileyebilir.Ama ledin kablolarını klavyenin kenarından çıkarıp başka bir usb ye veya adaptöre bağlıyıp kullanabilirsin bunda bir sıkıntı olmaz.Bu arada usb girişleri benim bildiğim 5 volt veriyor buda heralde mantar ledleri çalıştırabilir.Dediğim gibi direk klavyenin gücüne bağlarsan sıkıntılar olabilir.:like::like::like:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı