Zalman ZM-STG2 kullanılabilir mi?

Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
16.671
Makaleler
18
Çözümler
440
Yer
Valisiz Vilayet!
Değerli forum üyeleri; kardeşimin bilgisayarını satmadan önce termal macunlarını yenileyeceğim. Elimde kuzenimin yaklaşık 3.5 sene önce getirdiği ve daha hiç kullanılmamış bir Zalman ZM-STG2 termal macun var. Bu macunu halihazırda kullanabilir miyim yoksa yeni bir macun mu almalıyım? Almam gerekiyorsa hangi macunu almalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Daha önce 3 kere termal macun değiştirme işlemini başarıyla yaptım, profesyoneller kadar olmasa da tecrübem var.
 

3.5 yıl çok iyi koşullar altında tutulmadıysa bozulmuş olma olasılığı yüksek.
 
Hocam oda sıcaklığında sabit bir yerde tuttum. Kullanmadığım bir çekmecenin içerisinde durdu hep.
Akışkanlığına bakabilirsin. Biz buradan durumunu bilemeyiz.
Daha açmadım ki.
 
Bir dene, eğer sıcaklıklar kötü ise değişirsin tekrar. Etkisini kaybetmiş olabilir yine de.
Hocam bu hafta içerisinde değiştireceğim CPU üzerindeki macunu. Eğer sıcaklıklarda değişiklikler iyi olursa haber veririm size. Teşekkür ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı