Zalman ZM600-LE GTX 1060 Uyumu

Emirhan39

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ev
Daha fazla  
Meslek
Doktor,Mühendis,Astronot ve Ek İş Olarak İş Adamı
Kullandığım 1060 modelinde 6-pin power connector bulunuyor yazdığım PSU'da 6-pin power connector çıkıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkar.
Ama Zalman'ın PSU'larını tasviye etmiyorum. Fanından ses geliyormuş bir süre sonra.
Corsair tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.
Daha önce duymamıştım o kadar kullanan varken ama genelde hunharca müzik dinlediğim için sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Seçim sizin o vakit.
Hocam Zalman markasına kötü demişsiniz. Fakat ben Zalman ZM600-LE güç kaynağıyla i5 4460 , EVGA GTX 960 SSC 4GB , 8GB DDR3 RAM tabanlı sistem kullanıyorum ve oyun oynarken bir gram ses çıkmıyor. Bir tek fan sesi çıkıyor oda çok az çıkıyor ekran kartından :)

Hocam Zalman markasına kötü demişsiniz. Fakat ben Zalman ZM600-LE güç kaynağıyla i5 4460 , EVGA GTX 960 SSC 4GB , 8GB DDR3 RAM tabanlı sistem kullanıyorum ve oyun oynarken bir gram ses çıkmıyor. Bir tek fan sesi çıkıyor oda çok az çıkıyor ekran kartından :)
Kötü diyen olmadı. Tavsiye etmiyorum dedim. Hepsinde değil elbet. Bazılarında oluyormuş. Zamanla.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı