Zalman ZM600-LX cızırtı problemi

halil71

Megapat
İyi forumlar.

Sistemi komple sıfırdan 2.5 sene önce topladım. PSU’dan cızırtı sesi geliyor. Zalman ZM600-LX PSU var. Her zaman yapmıyor aslında arada bir yapıyor. Bilgisayarı kapatıp açınca veya kasaya hafifçe vurunca ses kesiliyor. Son zamanlarda biraz daha sık yapmaya başladı. Ben PSU fanından kaynaklandığını düşünüyorum. Videosunu çektim belki yardımcı olur. Videonun sonuna doğru kasaya vurunca seste azalma alıyor biraz daha vurunca kesiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU nasıl sökebilirim. Komple diğer parçalara giden kabloları mı (anakart üzerinden, ekran kartın vb.) sökeceğim yoksa PSU çıkışında kabloların çıkarıldığı bir yer var mı. Tek sökülmüyorsa mecbur kasayı taşıyacağım.

Kablolarını anakart'tan ve ekran kartından , hard disklerden çıkarman gerekir evet. PSU modüler olmadığı için direkt olarak PSU dan sökemiyorsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı