ZALMAN ZM600-LX veya COOLER MASTER RS-600 B

Eray Oyun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Benim Sistemimin Kasası Zalman Z5 Güç Kaydağı 450 500 Wat Yetiyor Ama Ben 600 Wat Seçiceğim. İki Güç Kaynağı Arasında Kararsız Kaldım. Yardımcı Olur musunuz Hangisini Seçeceğim ?

• ZALMAN ZM600-LX SERİSİ
  • COOLER MASTER RS-600 B SERİSİ

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bence cooler master ancak tecnopatın youtube sayfasında bı konu var bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler master almayın, 2,5 yıl önce aldığım 620w cooler master bozuldu ne garanti de yaptırabildim ne dışarıda evde yatıyor hala. Ne kadar tamir ettirsem de dikiş tutmuyor. İdareten bir güç kaynağı kullanıyorum en kısa zamanda ben de güç kaynağı alacağım. Araştırmalarım sonucu Corsair CX600' de karar kıldım. Araştırırsanız en çok tavsiye edilen güç kaynağı budur. İnternette uygun fiyatlı satan yerler var bence oralara bakın.

En Ucuz CORSAIR CX600 CP-9020048-EU 600WATT 80+ BRONZE 120MM FANLI GUC KAYNAGI Fiyatı Bilisimport.com'da
www.mormani.com: CORSAIR CX Builder Serisi CX600 600W 80+ Bronze Power Supply (CP-9020048-EU)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı