Coole Master RS 600 80Plus mı?

atmaca71

Centipat
2016'da Vatan'dan almıştım 80 Plus diye geçen bir Vatan'a gittim. Bir şey eklemek için abi güç kaynagınıda 80 Plus'la değiştirelim dedi.
Sizden aldım zaten 80Plus diye dedim. Üzerinde yazmıyor dedi baktım gerçekten üzerinde yazmıyor. Şimdi bu 80Plus mı değil mi?
Model: Cooler Master RS-600-acab-b1.

20200517_140458.jpg

Evet, güç kaynağınız standart 80+ sertifikalı. Vatan'daki elemana ne diye güveniyorsunuz ki?

Vatan'daki görevli bu 80 Plus değil dedi üzerinde hiç 80 Plus yazısı yok bende sizden aldım 80 Plus diye verdiniz deyince haa evet 80 Plus muş dedi. Daha sonradan bende anlamadım hiç 80Plus yazısı yok üzerinde.
Cooler Master'in sitesinde ki RS 600 modeli benimkiyle aynı değil amper değerleri farklı bu yüzden resim yükledim.

Bu tür yerlerden zaten ben bilgisayar alınmasını falan tavsiye etmiyorum zaten bu tür forumlara geldiğinizde size en uygun bilgisayarı en düşük bütçe ile topluyorlar zaten ama güç kaynağınız 80 Plus bu konuyu dert etmenize gerek yok.

Evet, güç kaynağınız standart 80+ sertifikalı. Vatan'daki elemana ne diye güveniyorsunuz ki?

Vatan'daki görevli bu 80 Plus değil dedi. Üzerinde hiç 80 Plus yazısı yok. Ben de sizden aldım 80 Plus diye verdiniz deyince haa evet 80 Plus muş dedi. Daha sonradan ben de anlamadım hiç 80Plus yazısı yok üzerinde.

Bu tür yerlerden zaten ben bilgisayar alınmasını falan tavsiye etmiyorum zaten bu tür forumlara geldiğinizde size en uygun bilgisayarı en düşük bütçe ile topluyorlar zaten ama güç kaynağınız 80 Plus bu konuyu dert etmenize gerek yok.

Tamam teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı