Zalman ZM600-txıı 600W PSU yeter mi?

Bütçeniz kısıtlı. Yükseltirseniz daha iyi şeyler önerilebilir ama bu fiyat dahilinde Zalman, Xigmatek gibi markaların 600W giriş seviye ürünlerini tercih edebilirsiniz. Veyahut W değerini bir miktar düşürüp FSP marka daha iyi bir ürün alabilirsiniz.

Öyle fakat eski model diye biliyorum. Siz gidip 2060 gibi bir ekran kartını 2010LARIn başlarında çıkmış bir PSU'ya emanet eder m

Hocam sizin dedğinizi çok iyi anlıyorum biraz daha para iriktirip daha iyi bir model alacağım o zaman lakin dolar artmaya başladığı zaman ani bir PSU alabilirim o yüzden ssiz bana 450 lira dolaylarında bir PSU önerir misiniz rica etsem alternatif olarak koyacağım.

Özür dilediğimi söylemiştim hatırlamıyorsanız güzel kardeşim 🤣 🤣
Kardeşim derken? Bu samimiyet nereden geliyor? Özür dilediyseniz sorun yok. Göz ardı listemde olduğunuz için görmemiş olabilirim.
Peki hocam bu Zalman hangi ekran kartına kadar destekler.
Benim konuştuğum model.
2060 takarsanız da sorun olmaz fakat o ekran kartına daha iyi bir PSU yakışır. Korumaları ve kapasitör bakımından XPG Pylon gayet iyi bir model.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı