Zalman ZM600-txıı 600W PSU yeter mi?

Zalman işinizi görecektir. Fakat 2060 takacaksanız en azından XPG Pylon 550W almaya çalışın. 5500 XT falan takacaksanız sorun olmaz. Bütçeyi yükseltemem derseniz sıkıntı olmaz.
 
Bütçeniz kısıtlı. Yükseltirseniz daha iyi şeyler önerilebilir ama bu fiyat dahilinde Zalman, Xigmatek gibi markaların 600W giriş seviye ürünlerini tercih edebilirsiniz. Veyahut W değerini bir miktar düşürüp FSP marka daha iyi bir ürün alabilirsiniz.

 
Öyle fakat eski model diye biliyorum. Siz gidip 2060 gibi bir ekran kartını 2010LARIn başlarında çıkmış bir PSU'ya emanet eder m


Hocam sizin dedğinizi çok iyi anlıyorum biraz daha para iriktirip daha iyi bir model alacağım o zaman lakin dolar artmaya başladığı zaman ani bir PSU alabilirim o yüzden ssiz bana 450 lira dolaylarında bir PSU önerir misiniz rica etsem alternatif olarak koyacağım.
 
Zalman işinizi görecektir. Fakat 2060 takacaksanız en azından XPG pylon 550W almaya çalışın. 5500 XT falan takacaksanız sorun olmaz. Bütçeyi yükseltemem derseniz sıkıntı olmaz.

Peki hocam bu Zalman hangi ekran kartına kadar destekler.
Benim konuştuğum model.
 
Özür dilediğimi söylemiştim hatırlamıyorsanız güzel kardeşim
Kardeşim derken? Bu samimiyet nereden geliyor? Özür dilediyseniz sorun yok. Göz ardı listemde olduğunuz için görmemiş olabilirim.
Peki hocam bu Zalman hangi ekran kartına kadar destekler.
Benim konuştuğum model.
2060 takarsanız da sorun olmaz fakat o ekran kartına daha iyi bir PSU yakışır. Korumaları ve kapasitör bakımından XPG Pylon gayet iyi bir model.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…