Hakaret ederkenki samimiyetinize ne demeli o zaman . Tamam anladım. İşte bundan dolayı bazen göz ardı listesi kötü özür dileseniz bile insanlar maalesef sizi anlamamakta
Hakaret ederkenki samimiyetinize ne demeli o zaman . Tamam anladım. İşte bundan dolayı bazen göz ardı listesi kötü özür dileseniz bile insanlar maalesef sizi anlamamakta
Marka değil de modele göre yargılayıp zeytinyağ gibi üste çıkıp konu sahibini yanlış yönlendiren ben değilim. Göz ardı listemde olduğunuz için özürünüzü görmedim demek istemiştim. Ama anlatamıyorum ki...
Hocam çok bilgin konuşuyorsunuz artık bir 430 480 lira dolaylarında bir PSU önermezseniz ayıp olur bir tane önerinde bende rahatlıyım ben iyi bir kullanıcıyım PC açık falanda unutmam hesaplı bir şey söyleyinde bende kurtulam lütfen.
Marka değil de modele göre yargılayıp zeytinyağ gibi üste çıkıp konu sahibini yanlış yönlendiren ben değilim. Göz ardı listemde olduğunuz için özürünüzü görmedim demek istemiştim. Ama anlatamıyorum ki...
Bütçeniz çok arada kalıyor. 500-500 TL bütçede XPG Pylon var. 350-400 TL bütçede ise FPS Hydro K veya Zalman PSU var. Dediğim gibi bütçeyi aşamazsanız FSP Hydro K 500W veya Zalman ZM600-LXII üzmez.