Zaman İçinde PC'deki Bütün Dosyaların Bozulması

OrkunDoğan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'de bir problem var. Elit bir bilgisayar servisine yolladım üç hafta kaldı ve sorunu bulamadılar. Bilgisayarı açıyorum Winrar dosyasından çıkarılan dosya "Bozuk dosya hatası" alıyor. Steam'e güncelleme geliyor (güncelleme olmamasına rağmen) güncelleme bitince Steam'e giriyorum oyunlara da güncelleme geliyor bir oyun açıyorum ve oyuna girmiyor. Kısacası benim tahminim Windows'da ki bütün dosyalar bozuluyor.

Sorunu geçici olarak çözüyorum restart yapıyorum bir iki defa ve düzeliyor. Winrar'dan çıkan dosyalar düzgün bir şekilde çıkıyor (hata alınan aynı dosyalar). Steam düzeliyor oyunlar düzeliyor.

Bir diğeri ise PC açarken normal açılma sesi geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor restart atıyorum düzeliyor. PSU'dan şüphelendim ancak bilgisayarcı farklı PSU'lar ile testler yapmış sonuç aynı. Bana dedi ki kuzey güney köprüsünden şüpheleniyorum dedi ancak en son PC'yi alırken hatırlattım dediğini ve hayır anakart ile ilgili değil dedi ama anakart garantili olduğu için ellemedi anakartı ama ben ondan önce ilk Vatan bilgisayar'a daha sonra direk ASUS'a yollamıştım anakartı ve ikisi de bütün testler OK. dedi ve sorun bulamadı.

Ve bir süre sonra devamlı bu sorun olunca sanırım sistem dosyaları da bozuluyor mavi ekran vermeye başlıyor bir iki hafta sonra ve format atmak zorunda kalıyorum. Kafayı yemek üzereyim.

Windows 10 orjinal OEM
Ekran Kartı: GTX 1050
CPU: AMD Athlon X4 860K
PSU: 400W
RAM: 8GB 1600 Mhz
Anakart: Asus A68HM-K
@Recep Baltaş @Ali Güngör
@MF

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı