3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 22 Ocak 2023 #11 EymNn dedi: Korsan Minecraft'ın virüslü olduğu kanıtlandı. Genişletmek için tıkla... İddialar kanıt olarak sayılmıyor yalnız ve bilgisayarı formatladıysan başka yapman gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gene de virüs taraması yapabilirsiniz.
EymNn dedi: Korsan Minecraft'ın virüslü olduğu kanıtlandı. Genişletmek için tıkla... İddialar kanıt olarak sayılmıyor yalnız ve bilgisayarı formatladıysan başka yapman gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gene de virüs taraması yapabilirsiniz.
E EymNn Centipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #12 METANİC dedi: Kanıtlandığı falan yok. Herkes ihtimallere dayanarak gündem yarattı ve buradan prim kastı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum açıkçası Windows Defender hep bi tehtid buluyodu diye hatırlıyorum Minecraft'dan o yüzden pek güvenemiyorum açıkcası T-Launcher'a.
METANİC dedi: Kanıtlandığı falan yok. Herkes ihtimallere dayanarak gündem yarattı ve buradan prim kastı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum açıkçası Windows Defender hep bi tehtid buluyodu diye hatırlıyorum Minecraft'dan o yüzden pek güvenemiyorum açıkcası T-Launcher'a.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 22 Ocak 2023 #13 EymNn dedi: Bilmiyorum açıkçası Windows Defender hep bir tehdit buluyordu diye hatırlıyorum Minecraft'dan o yüzden pek güvenemiyorum açıkçası t-Launcher'a. Genişletmek için tıkla... Kendim de çok zaman kullandım hiç Defender uyarı vermedi sizle ilgili bir sorun büyük ihtimalle.
EymNn dedi: Bilmiyorum açıkçası Windows Defender hep bir tehdit buluyordu diye hatırlıyorum Minecraft'dan o yüzden pek güvenemiyorum açıkçası t-Launcher'a. Genişletmek için tıkla... Kendim de çok zaman kullandım hiç Defender uyarı vermedi sizle ilgili bir sorun büyük ihtimalle.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #14 Hiç bir şey yapmamalı.